puh!

Förra veckan gick förskräckligt fort....
o jag är helt slut. Jag är sjukt trött... hoppas de går över.
Helgen som var, blev den roligaste helgen på läääääääääänge.
Fredagen börjades i studion, o avslutades med utgång woho. Lördagen var ja tillbaka i studion igen.
Inspelningen blev sjuktbra, tror jag. Väntar spänt på att få höra de färdigmixade resultatet! :):)
Kanske startar vi band efter det här, vi får se. :) Det var sjukt kul iaf och jag är väldigt nöjd me helgen!
Tack så mkt alla som medverkade till att göra den så bra!
:)



föresten, på lördag hämtar ja bebiiiiiiiiiiis!!!!!

woho!


Bajshundar och ryggont...

Vilken dag jag har haft. Min enda lediga dag denna vecka har sett ut såhär:
08.45 uppstigning o rastning av hundar.
09.00 promenad med syster och Fille.
10.00 Frukost och kaffe me syster.
Ja, första delen var bra... men sen...
Promenad med Anneli och småhundarna. Kellie hade världens diarré och sket ner sej totalt... baken var mer täckt av SKIT än av HÅR.... Väl tillbaka igen blev de dusch för kellie och även för Fly för hon blev så skitig ute. Sen drack vi kaffe.
Kom på att vi nog skulle ta en sväng till fjugesta och lägga oss i "solen" för att minska på exemen som vi båda lider av.
Jag vet ju att hundarna brukar bli kissenödiga fortare när dom badat, men ja tänkte att ja skulle hinna kolla min mejl lite snabbt innan vi åkte. men va gör Kellie, JO hon KISSAR i sängen, precis mellan båda våra täcken så båda blev blöta. NAJS. Jag som precis avslutat en tvätt fick släpa ner täcken och hela skiten. varför pissa i sängen när man åtminstånde kunde ha pissat på golvet, om man nu ska pissa inne menar jag. Vilket dom ju verkligen inte brukar göra. huh!
Ja, sen solade vi iaf. ja brände röven av mej, vilket ju inte är så nyttigt, men så blev det. dumt gjort av mej.
Sen kom ja hem, lagade mat. bakade en kaka till min make för att han skulle känna sej motiverad till att städa ;)
och sen bröt helvetet ut... ännu mer. Diarre över hela huset.
Upptäckte att även fly hade fått en släng av dålig mage. eftersom både hon och kellie VRÄKT i sej kattmat som dom lyckats komma åt så kan ja dra slutsatsen att diarrén förmodligen beror på det.
Jag har badat flys bakdel 5 gr idag, och kellie 2.
har torkat diarré inne 4 gr, men som tur är har dom även gjort ute...
vilken BAJS dag. Ja hoppas morgondagen inte blir lika skitig.

Jag har fruktansvärt ont i ryggen oxå,blir inte skojj o jobba me det imårrn. =/
Nej usch o blääää. Bäst att sova så man kommer upp imårrn... och så man hinner sova lite ifall hundarna ska ut o skita hela natten.
blä.

Den mest upptagna veckan i mitt liv?

Jag får ångest när jag har för mkt inplanerat. Jag är en rätt spontan människa, och tycker i regel inte om att ha FÖR mkt inplanerat. Då blir de oftast så att ja tycker att saker blir jobbiga istället för roliga, för att jag känner att ja måste, bara för att ja planerat in det. Denna vecka jobbar jag 7-16 måndag och tisdag. Ledig onsdag, tack gode gud. 7-16 torsdag och fredag-Lördag ska jag spela in några låtar i en studio i Örebro....(!!!)
OCH... Söndag jobbar jag 7-16.... och tro inte att jag är ledig på Måndag, för då jobbar ja såklart. När denna vecka är över kommer ja känna att ja inte vet vad va ja gjort. Det ska bli grymtkul att spela in låtarna, och självklart är ja glad att jag har jobb. Men jag känner mej stressad när jag inte har friheten att dra till med nåt, vad som helst, en utflykt med hundarna, en shoppingrunda, precis vad som helst. Men denna vecka går ingenting för denna vecka är totalt uppbokad. Så hur kul det än ska bli att spela in de där måste ja ändå säga att ja längtar tills denna vecka är över. puh.

Om ja ska nämna ngt annat så har ja hört från Fritz nya familj att det går bra. Han verkar ha funnit sej till rätta i sitt nya hem och verkar oxå trivas väldigt bra. :) Men ja saknar min lille bubbe.

och en annan sak är att jag längtar efter våran blivande bebis. Funderar på att kalla henne "chessie". Lite gulligt tycker jag, och de passar in me dom andra. Pixie, Kellie och Fly. Ja, inte Fille då, men han räknas inte in i "tjej-gänget" hehe.

Nä, om man skulle ta sej en köpp te. O sen får de bli bingen för min del, jag är förskräckligt trött.

nattinatt


Favorit i repris? Bara för att hon är så himla söt. Nykomlingen blir förmodligen väldigt lik henne! :)


Grattis Kellie!

Ja, våran "bebis" fyller 1 år idag. Fast man kunde tro att hon var 1 månad gammal....hon är inte mogen för 5 öre ;) men charmig så man smälter direkt! Dagen har firats med grisöron och skogspromenad. Dessutom har vi fått ett jättefint vitrinskåp av mor o far som ja ställt in i köket idag, wihi! de var göööör rart. nu kunde ja äntligen ställa fram alla mina fina glas. Nej, nu är de mia och klara!
Funderar föresten på att döpa nya valpen till just Mia, va tycks? ;)

Trötter men glader!

Ja, idag har ja verkligen varit igång. Först fick ja Linnéa på kaffe. Sen tog vi en promenad i vårsolen. Sen for jag och jenny till Askersund och inhandlade ett nytt foder som ja ska prova på hundarna. Ja, ja handlade en hel del annat oxå, eftersom vi nu har 15% rabatt på alla hundsaker. Sen åkte vi in till själva "Centrum" lr ja, ja tror det var det iaf hehe och gick runt o miljötränade hundarna lite. Jag hade bara Kellie med mej,vilket ju var meningen eftersom just hon behöver miljötränas och tränas på att vara utan dom andra hundarna. Det gick faktiskt rätt bra... Sen provade vi att handla på Netto, det gick bra ;)
och seeeeeeeeeeeen... åkte vi hemåt, stannade i fjugesta för att shoppa lite på hundbörsen. Eftersom kelli-pelli var så dutti fick hon ett halsband, jättefint! köpte även några nya leksaker, det går ju åt här i huset, det slaktas ständigt.
Jajja, intresse-flagg lr? haha.
Nåväl, jag är nöjd med dagen och känner att ja gjort en väldigt bra insats ;)

DESSUTOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOM!!!!
Fick ja samtal från min chef som erbjöd mej ett vik, självklart tackade ja ja!!! :)
Det tackar vi heeeeeeeemskt mkt för!
Så ja, jag är VÄLDIGT nöjd med dagen, och känner mej för stunden även väldigt nöjd med livet!
:)

ja mår illa...

Jobbade kväll idag... Kom hem... å min kära make var så fruuuuktansvärt hungrig. Så ja bakade scones till honom. ja skulle ändå slänga ihop en deg o baka ut bullar som kunde jäsa i kylen tills imårrn. Sen var ja såklart tvungen att smaka sconesen.... skulle ja ICKE ja gjort. Nu mår ja illa så ja tror ja ska spy. Jag ska inte äta bröd. Jag vet ju det, när ja aldrig äter så blir de ju en chock för kroppen. ja vill spyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy.
Men ja, nog om det. Jag känner mej iaf duktig som gjort i ordning bröd tills imårrn när ja ska få Linnéa på "morgon kaffe".
Nybakt bröd är ju så mysigt :)

Idag har iaf varit en bra dag. Jag saknar Fritz, men jag har inte tänkt så mkt på det idag tack o lov.
Det var så fint väder idag oxå, det gör en ju alltid på bättre humör!
 

Min fina kellie! Å den inte så vackra jag. Men så soligt var det! härligt!!!

Nej tack o goddbaj för mej. Ja måste sova. Imårrn ska jag o Jenny åka till Askersund och spana in Lantmännen/granngården lr va sjutton de heter. Vi som är medlemmar i Laxå BK har rabatt där. Och ja ska spana in ett nytt foder som tydligen ska vara bra. Plus att vi tänkte passa på o miljöträna Kellie och Siri. Det ska bli sköjj.

Natti patti! å just...

Jag längtar efter min bebiiiiiiiiiiiiiiiiis!!! :)


SKIT VÄDER!!!

Ja, jag är ju glad att det håller på att bli vår...??? Men när man inte bara har EN hund att gå ut med så är man inte så glad i SLASK. Å ja, det är väl inte många som är iofs... Jag är så trött på det. Jag damsuger och våttorkar varje dag tror ja... ja,drar moppen över golvet känns de ju som att man gör säkert 2-3 gr per dag. Det är grus och lera precis överallt. Tvätta hundarnas filtar och dynor gör ja typ varje dag. Det är byte i korgar konstant. Det känns som att hela mitt hus är en stor geggamojja. Buäh... det är ett helt företag att bara ta sej ut på promenad och för att inte tala om IN efter en promenad.
Man kan ju inte sätta på hunden täcke nu, det är ju inte ens kallt. Men gud så dom ser ut efteråt..... mina  vita hundar är svarta. Men så skitiga som dom blev idag har dom nog aldrig blivit innan.... Då får de bli såhär...

Lyckliga gänget?? Not...hehe
Att bada tillhör inte favorit sysselsättningen. Iaf inte i ett badkar, det är skillnad om man är ute.
Nä nu ska ja dricka en kopp kaffe. Den är de bara att pallra sej ut igen, me den stora skithögen. För han blir faktiskt ÄNNU skitigare.
Nu har ja iaf inga kattungar kvar. PUH. så nu är det inte lika livat i huset.
Nej, kaffe var det.

En tisdag.

Idag har det varit fullt ös. Jobbat, rörigt värre! Firat syster som fyllde år. Promenerat, städat,fixat, dammat, fejjat torkat. Ja, sånt som ja hålls me varje dag typ. Men va gör man inte för att stå ut me så mkt djur ;) Nån som vill ha en liten kattunge föresten? den lilla svarta skrutten e kvar. Idag skruvade "jag" ihop en stor kösmöbel. Fast egentligen gjorde ja inte alls det. Min "lilla" lillebror kom över en sväng, och då frågade ja om han kunde "hjälpa mej" att sätta ihop den. Han satte ihop allt själv hehe. Ja, jag skruvade väl i ett rep som skulle sitta på en av plattorna. hehe. Jag är så händig!
Nä, lr ja. Jag är nog snarare slö.
   
Det tog lite tid. Men det kan bli lite krånligt när 3 av 4 katter försökte "hjälpa" till. och Hundarna sprang runt överallt.
Men tillslut fick vi ihop det. Dutti lillebror! O titta va söt "kuben" är, till höger. Deras nya möbel var iaf skapligt snygg. Annars kan dom ju vara i alla möjliga gräsliga färger. typ orange/svart som den andra jag har. Men va gör man inte, någe skojj måste som väl ha. Det är inte snyggt me halvt söndertuggade ben och annat slafs som hundar lämnar efter sej häller. Men så är det ju. Å hällre 49857 slemmiga ben på golvet än inga hundar alls!

Jag har iaf inte gråtit ihjäl mej över fritz idag. Skönt. Jag saknar honom, spec när ja är ute o går med dom andra. Men det känns ändå bra i hjärtat. Puh.
puss o gonatt!

Nej... ja måste rycka upp mej!

JA, ja saknar fortfarande min älskling fruktansvärt mkt. Men idag talade ja med hans nya matte, och de verkar gå jättebra i hans nya hem. :) det känns bra iaf. Jag måste sluta skriva såhär deppigt, jag blir bara ännu mer deprimerad av det.
Det kommer förmodligen kännas lättare om ett tag.

Igår var ja iaf på agilityträning. Det var skönt att komma bort lite. Flajsan är så dutti! Synd att jag är så dålig ;)
Jag är så virrig.... o ja tror ja ska tävla i sommar?! Hunden kan garanterat tävla... men det är värre med mej.
Ja, dels har man ju kondition som en övergödd ko. (men de känns skönt att alla andra som vi tränar med har ungefär lika dålig höhö) Men jag är så fruktansvärt virrig.... jag glömmer jämt hur banan går, och tappar bort mej, och gör fel byten.... ja, ja måste verkligen öva på min "handling" som de så fint heter.

Världens underbaraste? Ja, ja tror nästan det. TACK Alexandra på Tingate's kennel för att just JAG fick köpa denna UNDERBARA hund. Så e hon så förskräckligt söt oxå :)

Vi får väl se om vi vågar oss ut på tävlingar till sommarn....

 
Såhär bra bilder kan man ta med kameran i telefånen ;)
Kellie fick oxå vara med på ett hörn. Fast inte på agility, vi körde lite lydnad och miljöträning.
Hoppas hon börjar löpa snart oxå... hon fyller ju 1 år i helgen...?!
Sega hund... börja LÖP!!! om allt går som de ska, ska ju du bli morsa så småningom. Så du får inte vara steril ;)
Nej vet ni va... nu måste ja sova. det är en dag imorgon oxå.
nattipatti


En saknad som gräver sej allt djupare in i hjärtat...

Det här är fruktansvärt. Jag vet inte hur ja ska överleva detta. Jag saknar min älskade älskade Fritz så ja tror ja ska gå under. Jag känner mej så fruktansvärt rutten och som världens största svikare.
varför blev de såhär? varför blev DU såndär? Älskade lille vovve... Jag hoppas du har det bra där du är.
Jag saknar dej fruktansvärt mkt..... det ska du veta. Min lille "maaaasuuuuud, nuss-nuss,massimaaaaaaaas.... gullilgulltuss...."

FUCK.

Det känns väldigt tomt....

Ja, livet utan min älskade Fritz känns just nu fruktansvärt tomt. Det här är första natten utan honom.... och jag har ångest bara ja tänker på att lägga mej i sängen utan att han ligger nedanför o vakar över mej. Jag tror han kommer att trivas väldigt bra i sitt nya hem och det kändes jättebra när vi lämnade honom. Men ja saknar min lille "nuss-nuss". O jag känner mej jätte hemsk och som att ja svikit honom. Jag VET att det här var de bästa för honom, jag VET det. Men ändå...
Det kommer självklart ta lång tid att smälta det här.... och första dagarna... och veckorna blir förmodligen jobbigast. Jag kan ju hälsa på honom när ja vill.... och ja vet ju att han kommer få de super. Slippa stressen av att leva i en stor "flock".
Min lilla älskling kommer bli så bortskämd, och få ALL uppmärksamhet själv... det kommer bli bra.. ja veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet det!!!!!

Nåväl.... nu ska ja försöka sova...
10000000000000000000000000 pussar o kramar till dej älskade älskade vovve. Du vet att ja älskar dej, det är för din
skull ja gjort såhär.
Det här är förmodligen det jobbigaste ja nånsin gjort i hela mitt liv...
BLÄ.

En fredag fylld av ångest....

Idag är det fredagen den 13e mars. Och allt kommer säkert gå åt skogen idag. Jag har en stor klump i magen.
Imorgon flyttar min älskade Fritz ifrån mej. Det är ju inte så att ja aldrig kommer få se honom igen men det är jobbigt... o det fattar väl vem som hälst att det är... det vore väl konstigt om de INTE var så. I sommar blir han 4 år, och jag har haft honom sen han var 8 veckor precis på dagen. Han är de gulligaste goaste och keligaste hunden som finns. Men oxå den ängsligaste och mest osäkra hund jag nånsin träffat på. Stressen av att bo med 4 andra bli helt enkelt för stor. Min man är ju ibland hemma med bara Fritz och Fille när jag ex. är på utställningar osv, då har han alltid varit jätte lung och harmonisk. Men så fort huset är fullt i hundar igen kommer stressen. Allt med honom blir hysteriskt.
Imårrn ska han flytta till ett par i 50-års åldern. Deras barn är utflugna, och huset är stort. Där får han matskålen för sej själv, leksaker för sej själv, godis och ben för sej själv och framförallt husse och matte för sej själv. Jag tror verkligen att det kan bli JÄTTEBRA. Å vi kommer kunna hälsa på honom... jag är nog mest nervös över att det av ngn anledning INTE skulle funka, ja orkar inte höra det! Jag vill att det ska bli bra, jag vill att han ska bli kvar där. Jag vill ju det bästa för honom. och i Hjärtat känns de bra. Han kommer bli sååååååååååååå bortskämd ;)

I helgen flyttar även de sista kattungarna. Snacka om tomt det kommer bli i huset sen!! :(
efter mkt om och men... och tjaaat från min kära systers make, så fick dom ta Harry, den röda.
Han verkar bli så himla jobbig iaf haha. och stor o fet, gardinerna lär garanterat bi snygga när han hänger sej i dom.
Lille skvyrt eller herman som han hette från början ska förhoppningsvis flytta till en kompis till mej. Henny- den sköldpaddsfärgade har flyttat till en arbetskamrat till mej och heter nu Stina. Och lilla Hilda, eller Kuben som jag så fint döpt om henne till ska stanna kvar hos oss. Hon är förskräckligt söt!
Inom en snar framtid blir det nog även tillökning på hundfronten om allt går som det ska. så huset blir väl snart fullt igen :) Men alla djur har ändå sina personligheter, och missarna har bott här i 3 månader nu... det känns ju ändå lite grann.
Men som sagt, Fritz har en oersättlig plats  i mitt hjärta och det kommer han alltid ha.
Så snälla snälla snälla snälla.... Låt det här bli bra!
Tack.

Äntligen!

Nu är "stora" hallen äntligen fäääärdiiiiiiiiiiiiig!!!!! förutom lite dörrfoder. Åh jag är så nöjd! det blev så jädrans snyggt!!!!!!!
Ja måste bara visa....
    

Nu blir ju aldrig fäger som dom ska på bild me dålig kamera. men gud va snyggt det är!!!
Det är ju bara tapetserat ända ner under trappen. I resten av rummet är de ju bröstpanel. Jag älskar min nya hall. Jag funderar på att flytta in där ;) o hundarna är glada över att ha fått tillbaka sin myshörna under trappen :)

Nu ska ja börja med "gularummet", jag hatar gult, spec på väggar. dom är ju inte fula i sej, och inte spec gamla häller. men dom är GULA! Jag ska sätta dit Lila istället. som matchar hallen. Lila är fiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiint.
men först måste ja måla fönster och allt sånt skit, det är jobbigast me förarbetet. det känns jämt som en evighet innan man kommer dit man ska. Men, ska man få någe gjort ska man göra det själv har ja insett. OBS jag har INTE tapetserat  hallen, vill inte ge mej på mönsterpassning såhär i början. Det har min händige karl gjort.... han gör de dock för sällan, enligt mej ;) så det är bäst ja tar tag i saker själv. "Själv e bäste dräng", som jenny brukar säga ;)
ja längtar tills mitt kök blir klart oxå o stora sovrummet... o ja, hela övervåningen typ.... suck.
MEN,det blir väl.... i framtiden... förhoppningsvis inte för långt in i framtiden.
tack i hej så länge!

jag är trött.

jag är verkligen jättetrött... typ konstant.
Jag har oxå sett att ja skriver för snabbt, eftersom ja skriver helfel ibland. missar ord, osv. Så om ni undrar varför de blir skumt ibland så är det nog därför.
Jag har ledverk, och inflamation i knät... igen igen igen...
och jag har inte mina tabletter, dom kan ja inte hämta förens på måndag. bajs.
Sen börjar ja känna av allergin oxå, måste ringa farbror doktorn så han kan förnya alla mina recept. suck.
I veckan ska ja oxå åka o lämna snuttis. Fritz alltså, eller "maaaasud" som ja föredrar att kalla honom ;)
det kommer nog gå bra, ja tror på nya hemmet. Han kommer knappats må dåligt av det, det är nog mer jag. När han inser hur härligt det är att få ha sängen för sig själv,maten för sej själv, godis för sej själv, ben för sej själv... ja, då kommer han nog inte sakna oss ett dugg.... :( fast det är iofs bra. Jag kommer sakna honom, förmodligen jätte jätte jätte jätte mkt ibörjan. Men eftersom ja tror att det kommer bli bra, kommer de förmodligen kännas bra ändå. I hjärtat.

Nä, snart ska jag iväg till jobbet. Funderar på en dusch och snygga till mej innan.
Jag o Jenny var och "klättrade" i "bergen" uppe i skogen här. Det är bra träning, för röven o allt annat fläskigt, men även för vovvarna, dom bygger fina muskler av det. Och det är perfekt när man tränar agility och annat. Det är bra med en vältränad hund, den blir inte lika klen, och rehabiliteras snabbare vid ev. skada.
För mitt knä var det dock inte så bra kanske, men det överlever. Jag får ju medusaaajnen på måndag. Jag är så van att ha ont jämt iaf, så ja överlever.
nej, tack o hej och in i duschen.

Flisans blivande? Chipman's Spaceman

En anledning till att man finns...

Ja, finns till gör man ju av många olika orsaker. Att jag finns beror ju dels på att mina kära föräldrar att "tillverkat". och att allt gick bra i magen, och efter det. Sen växte jag upp o klarade även livet som litet barn, för det kan ju vara ganska riskfyllt av olika anledningar. Men sen....
Ja, ju äldre ja blev, destå olyckligare blev jag.
varför?
Ja, varför blir det så ibland.... allt var nog egentligen skit under mina yngre tonår. Allt var egentligen så mkt SKIT att det ibland kändes som att det var lika bra att lägga ner. Skita i allt, o avsluta det man hade.

Men så... en dag. "Fick" jag ett annat liv att ta hand om...

   

Min älskade Fille!

lr Farbror fille,Fabbo,habbo,labbo,poppos,poppo,snoppo,foppo osv.

jag har ju en förkärlek till smeknamn.

Lille fille har hunnit bli 6 år! det är sjukt hur fort tiden går. Ibland känns det som att jag alltid har haft honom.

och ibland känns det som igår, när han kom till mej, som liten sprallig och gänglig valp.

Han var nog den duktigaste valpen ja nånsin haft. Han var 12 v när ja fick honom, rumsren o allt.

Han var så dutti!! Idag är han dock ett monster... att växa upp i en familj med 6 personer, där ingen kunde spec mkt om hundar,och ett psykfall till hund som sällskap har satt sina spår ;) Men han är alltid go o glad, kanske för glad. För idag är det ju ingen som vill ha pussar från en hund på 35 kg. det är häller ingen som vill ha honom i knät, i soffan, i sängen...(fast han sover visst i sängen) Men hur ska man kunna förstå det?? Stackars lilla fabbo, hur ska han veta att hans slemmiga pussar o nafs i näsan inte är lika roligt nu när han är stor, som det är när man är liten söt valp?
Idag, 6 år senare, har man mer erfarenhet, och kanske hade ja uppfostrat honom annorlunda om ja fick honom idag.
Men det som är så knäppt är ju att "småflickorna" är lika vilda, men som är små och söta, så alla uppskattar dom ändå...? stackars hundar. alla är goa o glada, men bara dom små ska uppskattas? varför är det så. visst föredrar man viss lydnad på sina hundar. jag kräver att dom ska komma när ja ropar, att dom inte ska dra från mej när dom är lösa, sitta när ja säger sitt, stanna när ja säger stanna, ja osv. Men jag älskar mina hundar, jag vill ha dom i soffan, ja vill ha dom i sängen, ja vill ha dom överallt. även min lille Fabbo. o han har ju egentligen samma rättigheter som alla andra?
snacka om särbehandling.... NEJ, ja säger såhär.
uppskattas pussar från "di små", så ska inte stora häller slås bort. Sen behöver man ju inte hoppa ner folk när dom kommer, det är ngt ja måste ta me Fabbo när det passar ;) o där blir de ju tyvärr skillnad, 35 kg som kommer hoppande mot dej är inte samma sak som 2.5 kg. tyvärr, fille.... men så är det ju.... även om de blir särbehandling där med ;)
men viss skärpning måste vi nog ta. annars älskar ja ju dej, min lille plött.
och tack vare dej har ja funnits i 6 år till!
puss!


Totalt utmattad....

idag har verkligen varit en lååång dag. Jag började ju dagen med att gå å lägga mej, eftersom ja jobbat hela natten. gick upp 12.15... fixa me hundar. Åkte med en kompis till strömsholm för att hämta hennes hund, som varit inlagd sen i måndags för tarminfektion... vi fick vänta i typ 100 år..... o eftersom både hon o jag jobbat natten till idag var nog ingen av oss spec pigga och roade av detta. MEN, som har ju en liiiiten shop där inne, och där hittade ja detta rara till mina små älsklingar!!!

snyggt va??
Jag är ju egentligen mest för funktionella saker, men jag har länge letat efter halsband som inte skaver på pälsen, och dom här är ju perfekta, OCH snygga. Dom prickiga är snyggast, men det fanns bara 2 kvar i strl 25.... Däremot upptäckte ja även idag att Gustaf&Evita har en kollektion med prickiga halsband och annat i små strl. för det är ju det som oftast är problemet när man har små....  allt som är bra, finns bara för stora hundar. Små hundar kan man bara köpa glitter och bling bling till... o allt i NYLOOOOOOOOOOOOOOOON. och ja HATAR nylon.
Jag hade en dille på strass halsband för några år sedan, men man använder det ju aldrig. det syns ju inte ens i pälsen på varken Fly eller Kellie, det är på pixie isf.  Halsbanden jag hade innan var vanliga,rundsydda läder "halvstryp" från Jokke. dom var bra, men tråkiga, och kedjan sliter på pälsen. Nä, jag är MKT nöjd. nu är dom skitsnygga, och slipper "gni" av pälsen.
Jag ska dock handla ett till prickigt lr nåt till kellie, så hon oxå kan vara lika snygg :) även om de rosa var bra, spec eftersom det har reflexer.
nåväl, nu har ja skrivit alldeles för mkt om några simpla halsband, men de förgyllde iaf min dag.

Hemvägen från strömsholm kändes lång... vi stannade till på "dinners" i arboga... eftersom vi båda avskyr Mc Donalds.
vi var så sjukt hungriga å åt så sjukt snabbt... o mkt för den delen.. så ja trodde ja skulle kräkas när vi åkte vidare...
buäh!
ja, nu är ja iaf hemma igen... o hunden hade repat sej, hoppas hon fortsätter att bli bättre!
Nu ska ja iaf sova, så ja kommer upp i tid imårrn!!!
natti patti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tisdag igen igen igen....

Helloooo!
Jag, eftersom allt typ är skit för tillfället får man försöka roa sej så gott de går.
Jag har bowlat med min kära vän Linnéa idag. Sen Tog vi en sväng i ett solarium oxå.
Inatt ska ja jobba,det är bra... många pengar på en gång.

Jag längtar efter besked från skk, om kennelnamn....
och ja längtar efter att få ta min första egna kull :)
Ja, det är positivt att jag iaf har NÅT att se fram emot.

paret som kom o tittade på Fritz blev störtkära. Jag tror det kommer bli jättenbra, han verkade gilla dom oxå.
Han kommer väl flytta dit efter 12e mars. Jag ska köra dit honom själv, så ja får se hur han kommer bo osv.
Men ja, ja tror det kommer bli jättebra... MEN oxå väldigt jobbigt.

Jag fick ett ryck och gjorde hårinpackning och ansiktsmask såhär innan jobbet.... för att känna mej extra fräsch?
mitt i allt kräksjuka =/
ja, det här blev bara massa blajj.... men det var iaf skönt att skriva av sej lite.
vi hörs.

RSS 2.0